Joomfish System Plugin not enabled
Home Getuigenissen Gastgezin

Gezin, 3 kinderen, te Turnhout

We zijn een gezin dat in Turnhout woont en we hebben 3 kinderen. Ze gaan alle 3 naar school en we hebben hoofdzakelijk iemand nodig die voor hen zorgt na de schooluren. We verkiezen boven elke andere manier van kinderopvang om een buitenlandse au pair te verwelkomen die kan zorgen voor onze kinderen. Voor ons is de culturele uitwisseling tussen de au pair en ons gezin een belangrijk voordeel want we wensen dat onze kinderen spelenderwijze leren openstaan voor andere culturen. Onze eerste au pair, Natalia, was Moldavische en onze kinderen hebben zich makkelijk aangepast aan haar cultuur. Natalia is heel goed in ons gezin geïntegreerd. Ze is tevens met ons mee op vakantie geweest. Het was een geweldige ervaring.

Dit jaar verwelkomen we een Indonesische au pair. We zijn ervan overtuigd dat het even goed zal verlopen als vorig jaar.

Au Pair Belgium heeft ons geassisteerd met de selectie en de recrutering van deze 2 au pairs alsook met de aanvraag van hun werkvergunning. De kandidaten die Au Pair Belgium ons heeft voorgesteld, waren van een heel goed niveau waren. De kandidaten zijn matuur, verantwoordelijk et hebben een zeer goede talenkennis.