Joomfish System Plugin not enabled
Home Getuigenissen Gastgezin

Gezin, 2 kinderen

We zijn een gezin met 2 zonen en we zijn net verhuisd van Frankrijk naar Brussel. Onze zonen zijn 2 en 4 jaar en gaan beiden naar de kleuterschool niet zo ver van ons huis. Mijn echtgenoot heeft een drukke job en reist vaak. Ik ben op zoek naar een nieuwe job in België. Om meer tijd te kunnen uittrekken voor mijn zoektocht naar een job en tegelijkertijd het huishouden goed te organiseren, zijn we op zoek naar een au pair. Het spreek voor zich dat onze au pair erg gesteld moet zijn op kinderen.

We verwachten van onze au pair dat ze de kinderen ophaalt van school en na school voor hen zorgt. Onze au pair zal maximum 4 uur per dag werken en in ruil daarvoor zullen we haar maandelijks 450 euro zakgeld betalen (naast kost en inwonen). Er is een mooie en gezellige kamer voor onze au pair voorzien.

We gaan vaak op familiebezoek tijdens het weekend en onze au pair zal dus s’ weekends vrijaf hebben.

Aangezien onze kinderen ook Engels spreken, hebben we de voorkeur voor een au pair die vloeiend Engels spreekt. We hebben geen voorkeur voor een bepaald land van herkomst.

Het is de bedoeling op een vlotte en efficiënte manier een au pair te vinden en daarom hebben we beroep gedaan op Au Pair Belgium. Dit agentschap zal ons dossiers van meerdere au pair kandidaten voorstellen en kent de regels met betrekking tot plaatsingsprocedure heel goed.