Joomfish System Plugin not enabled
Home Gastgezin Schrijf u in als gastgezin

U verkiest zich online in te schrijven?

Gastgezin

Indien u ons inschrijvingsformulier invult en per email terugstuurt, zullen we u zo snel mogelijk contacteren om een afspraak te maken. Deze afspraak vindt plaats bij u thuis tijdens of na de kantooruren zoals u best past. Tijdens deze afspraak tonen we u enkele voorbeelden van dossiers van kandidaat au pairs, we overlopen uw inschrijvingsformulier en we bespreken in het bijzonder uw verwachtingen betreffende uw toekomstige au pair.

U hebt recht op een exemplaar van uw inschrijvingsformulier en om dit formulier conform de geldende wetgeving inzake bescherming van persoonsgegevens te verbeteren of te wissen. Uw persoonsgegevens vervat in het inschrijvingsformulier zullen niet worden gecommercialiseerd of aan derden terbeschikking gesteld, tenzij met uw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming.

Het inschrijvingsformulier is beschikbaar in het Engels aangezien het in een later stadium zal gebruikt worden om uw gezin op een efficiënte manier voor te stellen aan de au pair die u heeft gekozen.

APPLY NOW