Joomfish System Plugin not enabled
Home Onze diensten

Onze diensten

Au Pair Belgium helpt u:

  • een oplossing te vinden voor de opvang van uw kinderen en gaat voor u op zoek naar een geschikte au pair rekening houdend met uw behoeften en voorkeur, en
  • bij de plaatsingsprocedure en het bekomen van alle benodigde documenten zodat u de door u gekozen au pair op een volledig legale manier kan verwelkomen in uw gezin.

Eerst en vooral gaan we voor u op zoek naar een geschikte kandidaat au pair. Aan de hand van het aanvraagformulier en een persoonlijk interview kunnen wij ons een duidelijk beeld vormen van uw specifieke behoeften en noden. Vervolgens gaan we op zoek naar geschikte kandidaten die overeenstemmen met uw verzoeken en bieden we u de keuze tussen een aantal kandidaten. De kandidaten worden door ons en door onze contactpersonen en erkende organisaties in het land van herkomst van de au pair nauwkeurig geselecteerd en gescreend.

Wanneer we de geknipte au pair voor u gevonden hebben, begeleiden we u met de wettelijke procedure voor de plaatsing van de au pair in uw gezin. Deze procedure is dikwijls niet zo eenvoudig en vraagt vaak veel van uw kostbare vrije tijd.

Wij adviseren u en zorgen ervoor dat de plaatsingsprocedure glashelder wordt en vlot verloopt. Wij maken het aanvraagdossier met alle benodigde documenten samen met u op en dienen het vervolgens bij de bevoegde overheid in.

Tenslotte geeft Au Pair Belgium u de garantie dat als uw allereerste au pair ervaring mislukt, u één extra kans krijgt om zonder bijkomende kosten een andere au pair bij u thuis te verwelkomen (zie voorwaarden in de overeenkomst voor plaatsing van een au pair).

U hoeft zich dus niet langer zorgen te maken. Au Pair Belgium heeft de nodige juridische kennis en ervaring in huis om u op een efficiënte manier bij te staan.